Üye Girişi Yap
  • Dosyalar: 63
  • Bloglar: 0
  • Oyunlar: 8
  • Yorumlar: 14
  • Makaleler: 0
  • Haberler: 219
  • Forum: 28
  • Toplam Üye: 18
  • +0
[ Yeni Mesajlar · Üyeler · Forum Kuralları · Ara · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: konTRa_attack  
Forum » PC OYUN - YAZILIM - WEB TASARIM » Donanım / Yazılım » En İyi ve Hızlı Torrent Programları (En İyi ve Hızlı Torrent Programları)
En İyi ve Hızlı Torrent Programları
incReDible
Mesajlar: 28
General:
Mesaj: «28»
Ödül: «1»
«32767»

Ödüller: 1Ödüller Yükleniyor ...
Tarih:
Salı,
05.02.2013,
00:40

Mesaj # 1



Torrent pek çok diğer alternatif dosya paylaşım mekanizmasının varlığına rağmen hala en güvenilir ve hızlı sistemlerden bir tanesi, özellikle de büyük boyutlu dosyalar söz konusu olduğunda bu avantajı direkt olarak kendini göstermekte.

Her ne kadar onlarca Torrent istemcisi program bulunsa da bunların birkaç tanesi hem kullanım kolaylıkları hem de hızları nedeniyle diğerlerinin önüne geçiyor. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan sizin için seçtiğimiz en iyi 5 torrent programından bahsedeyim.

Tixati
Ücretsiz Bittorent İstemcisi

İndir



Tixati diğer torrent programlarına göre biraz yeni sayılsa da hem başlangıç seviyesindeki hem de deneyimli kullanıcılara hitap ediyor. Arayüzü kullanması kolay ve torrentlere aşina olmasanız bile istediğiniz işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Magnet linkleri, DHT ve RSS gibi diğer işlevleri de destekleyen programın özelleştirilebilir pek çok seçeneği ve deneyimsiz kullanıcılar için ipuçları da var.

Deluge
Alternatif Bittorent İstemcisi

İndir



Deluge biraz minimalist bir torrent programı ve Tixati’ye göre çok daha az seçenek barındırıyor. Torrentleri uğraşmadan indirmek isteyenler ve kısıtlı istatistikleri görmek isteyenler için ideal denilebilecek programlardan birisi.

Her ne kadar kullanması çok basit olsa da yeni başlayanlar için herhangi bir ipucu ve öneri yer almadığından dolayı biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Ayrıca kurulum sırasında GTK+ Runtime Environment kurulumunu da sizden isteyen program bu konuda biraz uğraştırabiliyor.

Eğer tek isteğiniz torrent dosyalarını indirmek ise Deluge’u kullanabilirsiniz.

Vuze
Java Tabanlı Dosya Paylaşım Programı

İndir



Eğer sadece torrent dosyalarını indirebilen bir istemci arıyorsanız, Vuze’u kullanmanızı önermiyorum. Vuze içerisinde HD videoları oynatmaktan tutun da dosya aramaya ve RSS okumaya kadar pek çok işlevi barındıran gelişmiş bir program. iTunes kütüphaneniz ile dahi entegre olabilen bir yapıya sahip.

Kısacası Vuze sadece dosya indirmek isteyenler için değil tek bir programla tüm dosya ve oynatma ihtiyaçlarına çözüm arayanlar için geliştirilmiş bir program.

uTorrent
Torrent Dosya İndirici Program

İndir



uTorrent olmadan listemiz biraz eksik kalırdı diyebilirim. Torrent istemcileri içerisinden en çok bilinenlerden ve kullanılanlardan bir tanesi uTorrent ve hala görevini çok iyi bir biçimde yerine getiriyor.

Eskiden çok hafif olmasıyla bilinen uTorrent son yıllarda gitgide gelişerek tam bir torrent çözümü haline gelen bir program oldu. Ayrıca ağ ayarlarınızı ve bağlantınızı kontrol edip en iyi performansı sizin için ayarlayan bir kalibrasyon seçeneğini de içerisinde barındıran programı kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Eğer programın kullanımı hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız uTorrent İle Nasıl Dosya İndirilir adlı rehber yazımızı da okuyabilirsiniz.

BitTorrent
BitTorrent Programı

İndir



Aslında BitTorrent ile uTorrent çok farklı programlar değiller. uTorrent’in biraz renkleriyle oynayıp arayüzünü değiştirdiğinizde BitTorrent ile karşılaşıyorsunuz.

Tek fark BitTorrent’in daha az karmaşık olması ve daha az seçenekle daha temiz bir torrent deneyimi sunması. uTorrent ile tamamen aynı işlevleri gerçekleştiren programın bu özellikleri kimi kullanıcılar için eksi olarak bile değerlendirilebilir.

Torrent kullanmak için kullanım tercihlerinize göre sıralayabileceğim en iyi ve hızlı torrent programlarını böylece sonlandırmış olduk. Eğer sizin de aklınıza gelen ve incelememizi istediğiniz torrent programları varsa elbette yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz.






Forum » PC OYUN - YAZILIM - WEB TASARIM » Donanım / Yazılım » En İyi ve Hızlı Torrent Programları (En İyi ve Hızlı Torrent Programları)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Son Yorumlar
Konu:[02.06.2014]
BATTLEFİELD: BAD COMPANY 2 MULTIPLAYER [RELOADED] – FULL
Denetim çalışıyor admin teşekkürler
incReDible Konu:[08.02.2014]
Call of Duty 4: Modern Warfare Razor1911 Full
Sorunsuz çalışan şifresiz sürümdür.Multiplayer oyn
Konu:[07.02.2014]
Call of Duty 4: Modern Warfare Razor1911 Full
bak kardeşim rar şifresi yok dimi.bıktım artık rar
Konu:[24.01.2014]
Güncel Calısan Punk Buster CoD4 icin
eyw çalışıyor
incReDible Konu:[26.11.2013]
Counter Strike Global Offensive - FULL - Torrent
Bu hata sadece sizde olmuyor CS:GO onayanların %80

Popüler Üyeler
incReDible(Gökhan KALYONCU)
7 Yorum | General
Admin
O_om4jbeH(savaş)
0 Yorum | Er
Üye
4ScreamShouT(ibo surger)
0 Yorum | Er
Üye
Son Forum Konuları
Bu web sitesi "INCREDIBLE" tarafından "n2L" clan'a yapılmıştır.
Create a free website with uCoz | Tüm hakları saklıdır. | Rip by INCREDIBLE